Zoekterm(en)

Zoeken
(Artikelnr: ALCFTP100FTP-OutdoorPerMeter)
€ 1,40
Prijs per Meter
Aantal: Bestellen

FTP Outdoor kabel, zwart, Per Meter - incl.2 x utp/rj45 stekkertjes -

Outdoor FTP-kabel CAT5 excl. connectoren zwart Per Meter.

Deze klos van 305m geeft u de mogelijkheid om een heel netwerk uit te rollen met een hoge kwaliteitskabel. De kabel is speciaal gemaakt voor buiten gebruik, droogt niet uit in de zon en wordt niet nat in de grond.
  • FTP-kabel
  • CAT5 (10/100Mbit/s)
  • Per meter
  • UV-&weerbestendig
  • Zwart
  • Inclusief 2 connectoren

FTP

FTP staat voor Foiled Twisted Pair. Een FTP-kabel heeft namelijk een speciale beschermende folie ("shield") . Een FTP-kabel is eigenlijk dus een UTP-kabel omringd door een extra folie. Hierdoor neemt de bescherming tegen elektromagnetische interferentie siginificant toe. Een FTP-kabel is dus veel meer geïsoleerd dan een UTP-kabel. Ideaal voor locaties met veel straling.

Outdoor

Een FTP-kabel is zeer geschikt voor buitengebuik. De kabel heeft namelijk een extra stugge beschermende mantel, waardoor deze beschermt is tegen kabelbreuk en weersinvloeden zoals UV-licht, vocht en regen. Hierdoor is FTP aanzienlijk minder storingsgevoelig dan UTP. Ideaal dus voor outdoor WiFi-accesspoints die gevoed worden via PoE. U heeft dan namelijk maar één kabel nodig voor zowel signaal als voeding.

Indien een grotere lengte te overbrugge is, kunt u een kabel van 100meter middels een switch verlengen met een tweede kabel van 100meter.

Opties:

€ 1,40
Prijs per Meter
Aantal: Bestellen
Relevante producten
 
 
 
 

CONTACT GEGEVENS

Dorpsstraat 2
4322 AD, Scharendijke

T: 06 22 439 794
E: info@schouwenweb.nl

Geregistreerd KvK. 22063076
BTW. Nr. NL143277686B02

Webshop betalingen:
Rabobank 3228.50.436


Facebook

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.